All About Cats Festival at Seri Pajam Seremban with House Show Units ~ Mysura's Diary

16 June 2013

All About Cats Festival at Seri Pajam Seremban with House Show Units


Assalamualaikum..
lama tak update blog. hehe, hari ini kami sekeluarga pergi seremban cuma nak tengok cats festival. lagi pun kat sana ada jual rumah baru. tempat tu baru nak naik. banyak rumah yang cantik dan mewah boleh dilihat. show unit untuk tengok masuk pun ada. dan memang awesome!
Ni ada gambar yang sempat saya rakam menggunakan HP, enjoy ;)

Show unit (mini house)

Amber

Cats festival (ada pertandingan sekali) comel je kucing ni.. hehe

lidah kucing ni macam anjing.. hehe

kucing yang tak mesra, suka marah orang..huh

kucing muka penyek.. comeeeyy

kucing ni malas nak layan orang..ahaha

kucing ni besar! dua sangkar digabungkan khas untuk dia :D

kucing besar muka penyek..hehe

kucing ni nak pegang kamera sy :p

kucing baring. baring je kerja nya


muka penyek!! :p

anggun tak? hehe, kucing ni cuba nak posing sebenarnya :p


kucing ni macam takut dengan orang.. kesian dia

kucing paling sy suka.. comel + aktif.. tapi susah nak tangkap gambar muka dia.. asyik lari je

rumah Topaz (bungalow)

Topaz (bungalow)

inside topaz (bungalow) dining room

inside topaz (bungalow)

inside topaz (bungalow) room

inside topaz (bungalow) room

inside topaz (bungalow) stairs second floor

Topaz Bungalow Show unit panorama view
Kalau rasa nak beli rumah ni, atau nak lebih maklumat, boleh tekan link disini
Seri Pajam Development sdn bhd 

Ok lah, itu sahaja yang nak dikongsi untuk hari ni. terima kasih daun keladi, semoga berjumpa lagi. InsyaAllah :D

 Original post at : http:/maisurah-mazhar.blogspot.com Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: