NOVEMBER ~ Mysura's Diary

05 December 2011

NOVEMBER



Assalamualaikum,
lama dah tak update blog ni. dah berswang dah pun. haha. tak dapat nak update sangat sebab takder masa, lagi sekarang ni tengah practikal. buku log prac pun tak update2 apatah lagi blog ni. kan?

oklah, post hari ni just nak share pasal Bulan November. kenapa? entah lah, awal2 lagi memang nak buat post updated blog pasal bulan november ni. ok lah banyak citer pulak. Bulan november ni banyak cabaran dan dugaan yang sy tempuhi. baik mahupun buruk :) tapi biasalah tu kan. lumrah hidup setiap manusia ada saja yang akan berlaku tanpa diduga. mula2 saya tukar template blog saya ni. amacam, ok tak? hihi :)

gambar hiasan.
UPSR dah pun berlalu jauh. apa yang best pasal UPSR ni? adik saya lah. Alhamdulillah dia dapat 5A. ingat nak beli hadiah untuk dia tapi tak der rezeki. hihi. lain kali, insyaAllah. Ayah saya belanja satu family makan kat Victoria Station atas kejayaan dpt 5A UPSR. apa lagi. sy pun merasa lah jugak kan. haha. thank you :) mula2 dtg Victoria Station tu rasa mcm, Wow! Nice place :)

gambar hiasan.
then, my father bought a new house. so, maybe satu masa akan dtg nnt, kami sekeluarga akan berpindah. seronok mmg seronok, tp nnt mesti rindu rumah lama. yelah dah berapa tahun duk kat puchong tu. huhu :(

gambar hiasan
Then on November 2011, I bought a new beg for my Nikon. nak jalan2 bulan 12 nnt gi sabah, kenalah cari beg yang sesuai nak angkat. takdelah sampai nak bawak beg besar atau bawak kamera je kan :) hihi

gambar hiasan.
then saya beli starbucks card. saja2 nak try :)

gambar hiasan.
i bought new phone and i like it :) hopefully can upgrade it next time

gambar hiasan.
Yang paling takleh lupa gi kat sports center sentosa ni. ni saya namakan dia sebagai dewan lee chong wei, yelah atas usaha Lee C W jugak..datang sini sebab kitchen staff ajak saya main badminton sama. so , saya pun joinlah. tempat ni besar sangat. court paling banyak mestilah badminton..hihi, pastu ada gymnasium, futsal, tempat body builder, n much more :)

gambar betul bukan hiasan. muahaha :p
then pada 11.11.2011 saya dengan tidak sengaja nyer, telah memecahkan lesung batu di kitchen hotel saya. tengah syok dok tumbuk kacang tanah untuk buat condiment rojak buah. tiba2 leh pecah! serious saya tak tumbuk kuat sangat. laagipun lesung batu tu yang dah reput and lama sangat -_- so jangan nak memandai salahkan saya :p muhaha...

rasanya itu je lah kot.  and one more thing, saya doakan supaya awak sentiasa dalam rahmat Allah. semoga cepat sembuh and leh la kita jumpa lagi nnt :') 

p/s: i know i love you, and you know that i love you.

Original post at : http:/maisurah-mazhar.blogspot.com Fight-oh OH! (^_^)

4 comments:

perg! gambar keganasan itu, hehehee -dapat pon tengok

yeah! keganasan telah berlaku disitu :) huhu

LESUNG BATU TU TAK REPUT LA ADIK.. DAH RETAK.. HEHEHE~

Haha. Reput ke retak ke tak kisahla kak :)) hoho