Thinking... ~ Mysura's Diary

05 May 2011

Thinking...





Assalamualaikum.. [Kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang] :)
Hari ni nak share gambar biskut yang saya wat..hihi~
Hebat tak hebat biskut tu pandai posing.
Model saya untuk hari ni adalah biskut tu..
canteekk!

oh, btw tajuk post kali ni xde kena mengena.
Sbb?
haa, ni ceq nak habaq mai..
tengah pkir2 apalah yang sesuai untuk wat tajuk post kali ni..
tapi satu IDEA pun xda' masuk..
so, tengah dok pikiaq'...
lebih baik letak "pkir".
ye dok?
:)

back to the point..
picture of my today model ;p

ala-ala royal gitu..haha~

The Model.

Gambar kat bawah ni bukan biskut ye..
Noted that!
sajer nak bykkn gmbr n nak gemukkan perut..
haha~

oh yeah! ada org kata saya da gemuk.. betul ke? -.-
nampaknya saya pun kenalah diet, kan Puteri ;p

sajer xde keje.

opppss...

Nampaknya sampai disini sahaja.
masa untk post dah tamat [buat masa ni ;p]
lain kali kita jumpa lagi...



Assalamualaikum, Wa'alaikumsalam...

p/s: tgah dengar lagu syahdu~ C:

Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: