DSLR ~ Mysura's Diary

05 May 2011

DSLR


Legasi DSLR.
Hmmm..
Assalamualaikum.
Hari ni just nak share 3 gambar je.
sikit?
alahai korang bukannya kesah pun kan.
So?
3 gambar sudah memadai. (tambah 1 =4)

Canon EOS 1000D

Nikon D90

Nikon D3100

Antara kamera yang pernah saya guna selain D3000.
D90 best, gambar lawa. cuma berat -.-
EOS 1000D pun ok, gambar terang dan cantik. cuma susah nak setting -.-
D3100 terbaik, senang setting mmg sesuai untuk non pro mcm saya -.-
D3000 pun senang nak setting, cuma kekurangannya : tiada rakaman video.
Itu yang penting tu. Tapi xpe, lain kali je lah usya2 yer :)


Master Chef..hmm..
Ada masa saya tengok yer :/

itu je lah wat masa ni. 
Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa. Kalau jawab sayang :]

Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: