Cik Anggun dan Cik Cream Caramel.. ~ Mysura's Diary

06 May 2011

Cik Anggun dan Cik Cream Caramel..





Assalamualaikum..
sihat? Alhamdulillah..
hari ni nak share gambar cream caramel yang saya wat..
so maksudnya, model saya tuk hari ni adalah Cream Caramel!

woot woot~
tepi2, cik cream caramel nak lalu *annoying -.-

tanpa membuang masa, saya nak perkenalkan model saya tuk hari ni..
syiiookkk!

The model.

cik cream caramel ngan cik anggun aka anggur ;p

sodap eh..

The mold.

Impian menggunung ingin buat cik cream caramel ni, akhirnya, saya gi shopping gak :)
shopping kat Daiso Japan. just nak beli mold ni je..hihi~


lepas tu tgok movie (actually drama) in Japan :)
hihi~ crita ni serius, lawak sgt2..
apa yer, nama citer eh...
hmm.. entahlah, lupa, tapi tajuk belakang saya ingat lah.. : "Kenji"

C:

akhirnya, siap gak buat post tuk kali ni..
Alhamdulillah..
moga kita berjumpa lagi, (lain kali yer)



p/s: sy tak phm..

Original post at : http:/maisurah-mazhar.blogspot.com
Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: