hahaha ;p ~ Mysura's Diary

27 February 2011

hahaha ;p



Assalamualaikum...
haha~ hari ni baru ada sedikit rasa rajin nak update blog. kalau tak, memang takkan update sampailah cuti sememster. yelah, apa taknyer.. sekarang ni takder masa dengan penatnye lagi.. mcm2 hal nak setel assignment tak yah citer lah kan, berlambak..tapi InsyaAllah semua setel dengan cepat, tangkas dan betul..haha~ ;p

hari ni just nak update apa yang telah berlaku dan yang akan berlaku..InsyaAllah :)

plating kelas pastry DK2C2 :)
example :)
Kelas pastry ada practical, mmg best lah sbb dpt balik awal..haha~ kelas saya plating mmg terbaik... :) rasa happy je ngan kelas ni...

Lepas tu masuk baker's club memang banyak benda belajar, walaupun hari2 buat product yang sama untuk jual, tapi skill mmg hari2 terbaiklah kan... bak kata chef syafiq :) hihi..

untuk di serve kat hotel :)
cake :)
hors doeuf :)
Lepas three, kelas ice carving pulak...

todak weih ;p
todak menyerang uitmpp.. ;p
haaa....lepas four, ni yang paling best nak citer ni... program IKRAM mmg the best..dah lah the best pastu best giler..hhaha...suka hati lah wieh..saya pun tak faham ;p

pemandangan sekolah je ;p
daun ke? ;p
bendera sekolah ;p
sebenarnya nak letak gambar lagi...tapi malas..sorry erk.. ;p pandai2 lah cari gambar tu kat FB IKRAMUITMPP... sekolah ni namanya Sekolah Menengah Sains Kepala Batas.. singkatan SMSKB... sekolah pertama yang saya rasa mcm nak naik gila sbb pelajar3nya gila2..hahah~ sorry to say tapi mmg hakikat..nak handle diorg semua pun tak larat... (-_-") fuhh!!

Lepas five..dan ini yang terakhir.. saya masuk pertandingan Marathon dan Indahnya UiTMPP (photography)...hihi~ doakan saya berjaya yer.... :) dan banyak lagi program dan seminar yang akan dtg... semoga apa yang akan berlaku nnt diredhoi oleh-Nya :) Amin...

hihi~ oklah..byk merapu nnt mcm2 kluar pulak.... ok lah.. sampai disini sahaja.. ada masa saya update lg yer.. terima kasih masih setia baca dan komen di blog saya.. Assalamualaikum~





Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: