Oh! part2 ~ Mysura's Diary

08 January 2011

Oh! part2



hmm...Assalamualaikum..
takder benda nak diceritakan wat masa ni. Sbb mmg otak sekarang ni geliga nak balik rumah! kat sini lagi bosan dari kat rumah. mungkin sebab tak biasa duk kolej baru kot.. (kolej kristal :P)...dan seperti yang telah dijanjikan, saya nak update pasal gundam yang saya pasang. sebenarnya dah pasang and siap lama, cuma hari ni je sempat nak update and on9. wifi xde! huhuhu (T_T)..ni pun pinjam beruk band kawan.. dah lah line pun mcm hampeh.. ok lah tanpa membuang masa...

Gundam..
persiapan :)..
manual..
kepala dah siap dipasang..
badan pula :)....
tangan pula...
seterusnya kaki :)...
perisai bahagian sisi..
bang! ;p...
pedang...
perisai di belakang..
perisai di sisi...
sebelum..
selepas...
lepas tu waktu nak beli barang kat JJ, terjumpa pulak sesuatu yang mmg giler2! haha.. Famous Amos...!

ooohhh!! famous amos!!.. :)
yum~
ni pulak meja belajar saya...haha~ paling kemas dan cantik dalam rumah dan kemungkinan juga satu kampus...hahahahaha~ xD
gurau je, sajer nak over2...alaa....jgn laa marah! main2 pun xboleh :P hihi~

meja study saya :)...
Ok lah...itu je...

p/s: tak sabar nak balik! :D

Fight-oh OH! (^_^)

4 comments:

meh sini gundam ko tu..biar aku tolong lining kan..xpuas hati aku tgk!!ngan cat kan skali..

http://farisflash92.blogspot.com/2011/01/si-comel-yang-memang-comel-dan-menggoda.html

aku dah kaler ngan lining skali..