Terengganu - part5 AKHIRNYA!! ~ Mysura's Diary

11 December 2010

Terengganu - part5 AKHIRNYA!!



Assalamualaikum....
ok~... Post kali ni adalah post terakhir untuk percutian di Terengganu...seperti yang telah saya perkatakan sebelum ni, post terakhir ni saya just nak share photoshoot Hotel UiTM Dungun...sebab hari  ke-4 ni, takde apa2 aktiviti pun...lepas saya bangun,sy solat,then breakfast kat Hotel UiTM Dungun,pastu terus photoshoot...pastu check out pukul 12 tgah hari, then balik... :D

(^^)..

(^^)...

(^^)...

kolam ikan :)...

welcome... 

(^^)...

pintu gerbang

bunga + kumbang

taman permainan :D..

(^^)..

(^^)..

Ok lah, itu ajer...hari ni nak gi Giant Senawang (pukul 2 petang start)...ada konsert mini Juara Antara Juara oleh muzik10 @ MuzikFM...so kalau korg minat stacy, daus, shahir, nubhan, aliff satar dan sixthsense, korang dtg lah sana..memeriahkn lagi..hehe :D


Fight-oh OH! (^_^)