Terengganu - part4 ~ Mysura's Diary

09 December 2010

Terengganu - part4



Assalamualaikum...
yeayy...last day kat cherating...pasni nak gi  dungun pulak..haha :D...ok2, saya sambung yer...hari ni byk gambar nak kongsi..hehe :D kat holiday villa kena check out pukul 12 tgah hari...lepas je check out kitorang gerak ke dungun...huhhu..penat2...dalam perjalanan nak gi Hotel UiTM Dungun (kitorang menginap kat sana) singgah kejap kat Kedai Kopi Hai Peng...ayah g sini pun sbb kawan dia bg tau kedai ni kopinya sedap n kaw!..hehe :D first dtg je mmg jem (bukan jem roti erk ;p) and ramai org...sah2 kedai ni kedai kopi terbaik kat terengganu an (^^)

sedap...
sgt sedap :)...
roti ni lagi sedap :D...
the scene :)...
ni lah kedai kopinya... :D
Ok..lepas tu terus gi Hotel UiTM Dungun (bukan Pulau Pinang yer..haha)...dtg2 terus kemas brg apa yang patut dan solat...

(^^)...
(^^)...
katil (^^)..
Then, kitorang gi jalan kat sekitar2 tempat tu.. :D mula2 gi kat tepi pantai dulu...angin...perhh..mmg kuat and nyaman....nampak ramai gak org bujang lepak2 kat situ...hehe, dan ternampak kampus UiTM Dungun...cantik :)

the scene :D...
ombak memukul batu dan cuba memukul kakiku..haha :P..
(^^)...
lepas jalan2 kat tepi pantai, kitorang gi tempat lain pulak..tp tak tau pulak nama tempat ni..sbb tempat ni mcm tempat terbiar...tapi yang saya pasti tempat nelayan :D nak dekat senja dah...hehe

cantik jugaklah tempat ni :D..
lampu -.- ...
dah nak magrib (^^)..
Pastu sebelum nak balik ke bilik, kitorg g makan dulu...

:D...

Teh 'o' ais satu!~... :P..
nasi berlauk :D...sedap....
pastu saya ngada2 g tengah2 jalan raya dan tangkap gambar...haha, takut gak...sbb tu gambar nampak agak ke'blur'an sedikit...hehe...alhamdulillah sempat and selamat :D..

:P...

Ok lah..itu sahaja wat kali ni :D jumpa untuk part ke-5 iaitu part terakhir...part 5 ni pasal photoshoot Hotel UiTM Dungun je...hehe :D

p/s: tak sabar...nak g Sabah pula!!!

Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: