Terengganu - part3 ~ Mysura's Diary

08 December 2010

Terengganu - part3



Assalamualaikum...
haha..bertemu kembali dlm segmen ...errr....ok2...hari ni nak share aktiviti hari kedua saya ngan family :D... pagi2 gi breakfast...makan nasi lemak n roti je :)

nasi lemak, roti dan air teh o panas :D..
pastu free time....tengok TV je lah...haha xD...Then, petang dalam pukul dua ada telematch..patutnya buat kat tepi pantai, tapi terpaksa wat kat dewan sebab hujan lebat :D...

pintu masuk istana aka dewan :P...
bukak pintu sikit~....haha :D..
carimin :)...
ada beberapa peringkat untuk game telematch ni...satu untuk kanak2 dan lagi satu untuk staff syarikat tersebut aka org dewasa....

peringkat pertama game untuk kanak2 :)..
game staff....satu arah dua badan tiga kaki..ahaha :P..
bukan lompat dalam guni, tapi berlari dlm guni :)...
habis je aktiviti ni, ada sedikit jamuan ringan..makan donut, sandwich ngan air sirap sejuk...~ :D... pastu malam tu ada Gala Dinner...tema nya adalah Floral~ -.-

pentas :D..
dewan besar punyerr!! haha :P...
makan time~... :)...
Ok lah..itu sahaja wat masa ni.... -.-

p/s: 1234 :D

Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: