Terengganu - part2 ~ Mysura's Diary

07 December 2010

Terengganu - part2



Assalamualaikum...
hari ni, seperti yang telah dijanjikan, saya nak cerita pasal aktiviti hari pertama saya di Holiday Villa Cherating :D.. seperti post saya sebelum ni, saya ada bg tau yang sy gi terengganu ni sbb ada event family day yang telah dianjurkan oleh group syarikat bos ayah saya :D...ok, hari pertama ni mula2 datang just free and easy. maksudnya free time..so apa yang saya wat masa time free ni sy gi photoshoot la...hehe :D tengoklah gambar yang saya ambik kat bawah ni... (^^)

Belalang :)...
bunga raya :)..
byk lagi gambar,Tp just share 2 gambar je..maaf yer :D...Then, solat jama' dulu, pastu petang sikit baru g jalan2 kat tepi pantai...byk gak ambik gambar, tapi sy bg tunjuk dua gambar jelah yer...hehe :)

pemandangan... :D
kayu yang sengaja diletak :P...
Then, malam tu ada aktiviti BBQ and karaoke...kerje saya ialah melantak habis2san..hahaha xD...sambil mendengar suara org yang tak seberapa sgt...gambar....

ni baru satu pinggan, pastu kejap g nak tambah lagi...haha :P..
minum air sirap je :)..
meja yg penuh ngan mknn...ada dlm 7 meja..hehe :)..
pastu....bosan menunggu balik terus bilik and tgok TV... :D karaoke ni habis pukul 12 mlm....so saya ngan adik tak larat..kitorg balik dulu...
Ok2...itu sahaja...nantikan post untuk part 3 iaitu aktiviti pada hari kedua.. :D

Assalamualaikum..


Fight-oh OH! (^_^)

2 comments:

sedap2...aku nak makan batang kayu kat pantai..tu..tgk2 kan blog aku tu..ajar2 la skit..jeles aku tgk

hehe..ok2 :D
jgn risau, sy mesti tolong org yang perlukan pertolongan saya :D