Teleria @ Sunway Lagoon + special... ~ Mysura's Diary

21 December 2010

Teleria @ Sunway Lagoon + special...



Assalamualaikum..
hoohoho~ berjumpa kita semula setelah lama tidak mengupdate blog ni..dah bersawang dah blog ni yer..  Anyway, saya kini berada di Sabah..saya kat sini seminggu je..26 balik ke umah balik and pack segala barang untuk dibawa ke kampus semula... huhu, harap2 dapat lah masuk ke kolej...
errm..ni ada sedikit gambar yang saya ambik ketika ada Rakaman Teleria untuk rancangan tahun baru di muzik aktif exclusive di Astro..tgoklah yer nnt..mana tau ada muka sy ke..haha~ saya just ambik gambar je.. aktiviti kat sini kebanyakannya dibuat dalam air, so susah sikit nak tangkap gambar...hanya satu aktiviti je yang buat kat tepi2 yng tak kena air...sempat jugak ambik gambar...ni dia sy persembahkan...hrp korg suka..oh ye, artis yang dijemput adalah Memey, Fizo Omar and Daus!! tebabboommm!

ketika rakaman..
3 group yang berentap..
Tarian Sunway lagoon..haha..
Sedang dalam rakaman..
pertandingan raja makan buah..
memey ngan fizo tak join pun...daus je yg join :D
dan bermulalah raja makan buah makan buah ;p...
dan pemenang raja makan buah adalah..DAUS!! hihi~.
lambaian terakhir sebelum rakaman ditamatkan..ada kamera kat atas tu :)
Ok lah..itu je gambar yang saya leh share waktu aktiviti tersebut dijalankan...oh yer nak kongsi lagi satu gambar ni...

hihi~..
ni lah cermin mata yang saya dapat dari daus...hihi~ tapi sebagai balasannya saya pun bg dia cermin mata frame yg warna putih...mmg cantik tapi lupa nak tangkap gambar cermin mata yang saya bg tu..hhmmm... :D ok lah itu je...semoga berjumpa lagi dalam post yang akan dtg iaitu post ketika di Sabah :)

Assalamualaikum...


Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: