Sabah bah! ~ Mysura's Diary

27 December 2010

Sabah bah!




Assalamualaikum...

hai semua,hihi~post kali ni, biar panjang berjela sikit ye. Malas nak wat part by part. Susah nak pikir banyak benda. Tapi panjang dengan gambar je. hihi~ tengok je lah. (1st day nak ke KK)

Airbus..
makan tengah hari (fried rice ngan chicken satay)...
(^^)..
ice cream!!!...
this is the 3rd day...jalan2 kat tamparuli :)
Jambatan Tamparuli :)..
ada pasar..semua murah..sukaa~
Jesselton...tempat bot nak ke pulau..tahun lepas gi Pulau Manukan, tahun ni tak sempat :(..
hari yang ke-7, hari sabtu (before balik KL)..

datang sini kejap :)..
bahagian depan resort :)..
bilik :)..
bahagian belakang :)..
air pancut :)...
bunga...
bunga :)...
bunga...
maisarah..hihi~
batang getah :)..
pastu habis jalan2 kat nexus resort ni kitorang gi lagoon pulak.. :) bukan macam sunway lagoon yer..haha~

welcome :)...
jambatan :)...
kuda??...
besar punyer...~
(^^)..
saya tangkap sbb awan tu nampak cantik :)...
Ok, dan lepas tu balik rumah...hari esoknya, Ahad, saya balik KL...

singgah di pasar filipin nak beli cenderahati :)..
cute :)...
orang utan :)...
sabah <3...
(^^)..
menuju kapal...
Malaysia Airlines..
selamat tinggal sabah...
rice with sweet and sour chicken (mkn tgah hari)..
(^^)..
beli sebelum masuk kapal lagi :) hihi~
awan oh awan :)...
the light cloud :)...
dah sampai KLIA..
tuntut bagasi.. :)..
(^^)..
Dan tamat lah perjalanan saya dan percutian saya di Sabah. Sebenarnya banyak tempat lagi pergi, cuba time tu takder mood nak ambik gambar. Cukup sekadar apa yang termampu sahaja. Lepas ni kena tumpukan perhatian pada pelajaran sem 2.. berusaha nak dapat dekan dan jadi yang terbaik dari sebelumnya.. doakan saya :)

Fight-oh OH! (^_^)

14 comments:

haha~ok tak sabah?heeee..welcome ;)

Salam.Menarik laa gambar2 nie...boleh tumpang tanye?kamera jenis ape?and edit dgn ape yer?...minat jugak dgn fotography nie...neway, cool picturer...nampak riang (^_^)

@ CIK KIRA: ok je..best sgt :)

@THALHAH AMIR: terima kasih :)

@ADAM: terima kasih (^^), saya guna Nikon D3000, saya edit guna Photoscape :)hihi~ sy pun minat photography

oic...shooting yg bagus...nicon mmg besh...and i am really amazed with your photoscape skills...ingatkn pkai photoshop...semua gmbr cantik3

terima kasih adam..saya akan jadi lebih baik..InsyaAllah..komen je apa2 kalau xsuka yer :)

amboi2... seronoknya cuti2 msia..
cntk pic...
smile*

@TIEHA ISMAIL : thanks..hihi~

@IEMA ACKLES : seronok sgt2..hihi~ thanks :)

waduh...xsabar nak ke sabah....2 minggu kat sane

yeker...nnt singgah lah pasar filipin, tamparili, karamunsing, KK, pulau manukan, jeselton n macam2 lagi :) hihi~

wah! bestnya cuti cuti malaysia.. dah lama tak bercuti.. T_T


p/s: Istimewa lahir akhir tahun

@EIYSYA ZASYA: hihi~ xpe..masih byk masa lagi :)

@VIRULENT LOLITA TAN BENIHIME: Thanks....edit guna Photoscape je :)