iPod Nano + watch! ~ Mysura's Diary

28 December 2010

iPod Nano + watch!



Assalamualaikum~
hai semua..hihi~
hari ni nak share brg yang saya baru beli....saya pun xtau kenapa sy teringin sgt nak bnda ni..aleh2 terus order n sampai dgn selamatnya...
Saya baru beli iPod Nano keluaran Apple.. (^^) colour: Biru.

iPod Nano.
dijamin sampai besok :)...
ni ada beberapa Photoshot iPod tersebut.

iPod Nano..
iPod nano, charger and earphone..
haa~ kali ni special sikit..saya ubah iPod Nano tu jadi jam tangan saya yang baru.. :) sangat2 cool.. mari lihat gambar2 tu..

iPod Nano watch :)..
sebelah kiri tu jam lama sy :) kanan tu yang baru..hihi~
saya just beli gelang and letak ipod kat gelang tu..ipod tu ada klip, so just klip kan dekat gelang tersebut..dan jadilah jam tangan... (^^)v

Ok lah..itu sahaja..harap korang suka ngan post saya kali ni...post untuk tahun baru nanti, saya nak buat post pasal 'new items'..hihi~ jangan terlepas..passti rugi.. (^^)

Fight-oh OH! (^_^)

21 comments:

wahh~~nmpk best jer~~awat hang x beli kt aku 1..hahahahah

pew...smart gler...how much???law murah nk beli la...

menariknya..beli kat mane ye? share la.. =]

ipod touch n ipad ku terlalu besar nk letak di situ hehe sebagai jam :P

@MR NAKAL: hihi..saya mampu beli satu je :)

@AMIRUL: saya beli RM436.. tapi klu harga asal RM600 lebih..

@CHEQ PP JOY: saya beli kat mudah.my..hih~ situ je brg yg murah.. :)

@IZZUDIN: haha... :)

fuh fuh fuh,,cam best!1! nak!! belikan tok is!! hahaha,,,
follow u :)

beli katner... nak gak.. gtau3... cepat!!!

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/macam-mana-ni-ek.html

alolololo..tomey2....






jom singgah n follow2 belog sy...
keep in touch..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

belanja la..kite jiran2 kan~bukan mahal sgt pun..haha

Wahh~ Cantik jam baru! hehe ;)

waaaa bestnye ipod nano + watch tuh, nak satuuuu hihihi

@FYNA: InsyaAllah :)

@AHMAD FARIS: hahha..mahal lah tu...

@SHAG: terima kasih :)

@HAZWAN: thanks! hehe~

@MAPPIAU: hihi~ mmg best, beli lah, mesti dptnyer..

Wawww...!!!bestnyerrr....ade lagi murah tak, macam 3 spuloh hengget...hehehehe

@KIFLI: ipod=RM436 gelang=RM25

@FADZLI: haha..xde :)

akak, bg link yg akak beli kt mudah tu. tak pon contact phone die. tq :)