Ops! Salah.. ~ Mysura's Diary

28 November 2010

Ops! Salah..


Assalamualaikum... (^^)
hehe...tgah hari tadi ada kenduri kahwin staff ayah saya. Ia berlangsung di Dewan Komuniti Gombak. Ianya sangatlah berkait rapat ngan tajuk saya hari ni. Haha (bg saya gelak dulu yer :P). Sebenarnya susah gak nak cari tempat tu. Yelah kat KL kan.

view from my father office :)
Tapi, akhirnya jumpa jugak... Sebab ada sign board mcm ni kat setiap tepi jalan.. Alhamdulillah lah ada kan..

sign board (^^)
Tapi tersalah gak. Sebab ayah saya ingatkan Dewan Serbaguna, tetapi sebenarnya Dewan Komuniti. Waktu 1st time masuk Dewan Serbaguna tu rasa mcm biasa je. Last2 tersalah,sbb mula2 masuk kenalah jumpa mak atau ayah pengantin kan?.. diorang kata ni bukan tempatnya... Tempat kenduri yang kitorg nak g tu kat seberang sana... Haha.. malu kot.. hadiah dah bagi kat tangan org tu, and terpaksa ambik balik..maaf yer... Tapi orang tu faham, sbb ramai gak yang tersalah tempat datang tempat diorg padahal nak gi tempat yg kitorg nak g (^^)... Akhirnya sampai gak

Pintu masuk :D Silakanlah masuk yer..
Haa...cantik2..tema baju pengantin tu Kelabu Hitam Putih.. Sangat cantik.. (^^)v. Sampai2 je terus ambik gambar lah..

Pelamin :)

Meja makan pengantin dan lain2 :) yg hujung tu DJ..haha..

Api kat atas meja makan pengantin membuatkan saya terpesona sebentar :D
Lepas tu..apa tunggu lagi..Makan lah.. (^^). Lauk yang ambik tak banyak pun...tapi sedap lah jugak...

lauk pauk dengan air sirap serta tapai pulut (^^)..
Lepas makan, ayah dah nak balik sebab nak gi beli barang keperluan rumah dan juga barang sekolah adik saya...huhu.... :P penat2...Sebelum balik tu sempat tangkap gambar bunga dalam balang..haha :P..nampak cantik, tu yg tangkap :)

Bunga.. :P
Sebelum nak gi beli barang, ayah saya singgah kedai Golf kejap..nak beli apa ntah..Yup! Ayah saya minat Golf.. :) kat bawah ni adalah salah satu gambar yang sempat saya tangkap.. (^^)

Bola nak masuk lubang.. :P

Pukul2!!... :D
Ok lah..tu je yg nak cerita hari ni... (^^)



Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: