I want that and this.. ~ Mysura's Diary

26 November 2010

I want that and this..



Assalamualaikum...

Hari ni takder cerita apa2 just nak share apa yang saya nak atau inginkan...hehe...saya harap, saya dapat apa yang saya nak ni... (^^) Saya memang dah ada DSLR Nikon D3000, tapi saya nak bagi up sikit...nak tambah beberapa gadjet..hehe..


Nikon D3000 kini...
saya nak tambah beberapa gadjet, iaitu yang pertama adalah Battery Grip for Nikon D3000..harganya lebih kurang dalam RM500 lebih..wahoho!! mahal kan...takper2..Impian menjadi kenyataan..eceehh (^^)...Battery Grip tu mcm ni:

Battery Grip
Lepas tu, gadjet kedua pula ialah lens hood..harganya tak pasti lagi...tapi murah sikit lah dari battery grip...lens hood tu mcm ni :

Lens Hood
errmmm....kalau digabungkan Camera Nikon D3000 ngan Battery grip dan Lens hood akan jadi macam ni:

The combination :D
Wohoho!!...suker2!!...cantik!!...nak2!!....hehehe :D Tp kena tgoklah dulu klu ada duit atau tak (-__-"), klu takder duit...nampaknya kena tangguh lah yer...huhu :( Bukan itu sahaja, esok maybe keluar ngan family sbb nak tgok wayang.. Hehehe, nanti nak beli Famous Amous!! hehe.... Ini pun salah satu yang saya inginkan...sedapnyerrr.....

Famous Amos


Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: