:( ~ Mysura's Diary

30 November 2010

:(


Assalamualaikum..
Sihat? (^^) hari ni mcm tak sihat sikit..apa2 pun hari ni just nak kongsi cerita saya waktu gi IOI Mall tengok cerita Rapunzel ngan ibu and adik :)..Mula2 dtg, terus beli tiket Rapunzel 3D..tak sabar nak tgok..hehe..pastu,rehat sekejap kat tempat rehat "Rest And Go"..saya tak lah,mak saya je.. :)

"Rest and Go"..
Pastu,kitorang gi makan..makan yang ringan2 je...ibu kata lepas tengok wayang baru mkn yg berat2...ok (^^)..makan roti bakar and minum teh 'o' ais..

Teh 'o' ais :D...
Roti Bakar :)....
lepas tu,kitorang pun gi lah tgok wayang cerita Rapunzel tu...best sgt2...korg tengoklah yer... (^^)...Then kitorang jalan2 jap...

(^^)
kedai tilam,bantal,selimut,carpet :)..
Bear...cute~ (^^)
Lepas jalan2, kitorang gi makan kat Penang Village :) Pemandanganny mmg harmoni... (^^)

I love the scene..
waiting for the food :)...
kedai makan ni banyak letak gambar..tu yg best tu :)..
food...
Lepas makan,kitorang terus balik... 

on the way to go back home..
Buat masa ni..itu sahaja yang saya nak kongsi...that's it!

(hari ni rasa mcm down sgt!..tak tau knp...mungkin sbb sy tak dpt terima diri sy..saya lebih rela jadi pandai dari aspek pelajaran dari pandai dari segi kreativiti yg sy wat selama ni..i am stupid but i cannot accept it! Oh Allah, help me..)

Fight-oh OH! (^_^)

0 comments: