tagging punya pasal... :D ~ Mysura's Diary

14 March 2010

tagging punya pasal... :D

Dapat tagging game dari blog sara

1. Adakah anda rasa HOT???
Tidak :)

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



3. cerita pasal gambar...
saya minat sangat ngan Dafi.. :D

4. bila kali terakhir anda makan pizza?
Semalam hari Sabtu 13 march 2010 . =)

5. lagu terakhir anda dengar?
akim-bengang =)

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
makan keropok :)

7. selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
sura, mai atau susu :D

8. tag lagi 8 org
- Blog Fik
- mrdzy
- aizuddin
bunny pink
sara
zack
kai
- cikgu isza

9. siapakah org no.1 kepada anda?
kawan berblog :D

10. katakan sesuatu mengenai org no.5...
hello...awak tag saya, awak kena balik tag dari saya..ehehhe :D

11. no.3 ada hubungan dengan siapa?
errmm..entah :)

12. bagaimana pula dengan no.4...
suka akan bunnynya :D

13. pesanan kepada orang no.6...
hai zack...amacam skrg :) sihat ke..

14. kata2 cinta untuk orang no.2...
hello... :D

15. adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
mereka berdua suka berblogging

16. berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda?
- bijak
- rajin berblog
- template blog lawa
- ada laman sosial
- suka tengok tv..(yeker) :D

17. persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
dua2 adalah haiwan dan makhluk ciptaan Allah

18. perasaan anda wat tag ni?
ermm...rasa tanggungjawab :)

19. adakah anda tau si razman itu sengal?
mmg dia sengal...ahahah :D

20. a)GAY or b)LESS
tak paham soalan ni :)

oklah tu ajer... bye2 semua :D

6 comments:

hehehe.. trima kasih,
berblogging hobi baru.. hehehe
dah buat tag ni.. boleh tgok kat cni http://chekguisza.blogspot.com/2010/02/dokong-bukan-dukung-arrr.html

ok cikgu...
eheheh, thanks jawab :D

alamak.. kena jwb lagi ker??
-> http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/tagging-game.html

insyaAllah aku buat bile free nt..aku busy lately ada tes, assgnmen n dah nak final..sori eh..klo aku lupe ko igtkan la nt..huhu

SARA: ahahha...diterima

AIZUDDIN : ok..saya tunggu :D

Kunjungan Istimewa dari kami, Team AjaibBenar[dot]blogspot[dot]com.

Kami menghargai setiap jejak pengunjung kami. Terima Kasih!

+ Banyak gak tutorial kt sini. Smoga happy to share!