Takder apa, cuma nak gumbira je.. ~ Mysura's Diary

09 January 2010

Takder apa, cuma nak gumbira je..

takder apa nak kongsi hari ni... waktu jalan2 blog tadi, singgah sekejap kat blog http://ariffshah.com/ ..waktu tengok2, tiba ternampak sesuatu. memang terkejut..ahahha.... Terbaik! ...

banyak komen bukan apa, cuma banyak tanya je kat kotak komen tu... tu yang jadi terbaik!...

apa2 pun thanks kat http://ariffshah.com/ sebab kongsi maklumat yang baikk punyerr....moga blog awak menjadi blog pilihan ramai.. saya juga doakan awak menang pertandingan GengBlogger tu...


GOOD LUCK!!



2 comments:

haha. kalau maintain sampai hujung bulan kat situ, bulan 2 nanti level up, naik atas pula.

yang commentluv tu nanti lah saya tengokkan. coding2 ni kena amik masa sikit nak tengok. sekarang saya agak busy

yeker..kalau saya ada masa...saya komen banyakkkk banyakkkk....

ok...saya tak kisah pun kalau awak nak buat atau tak...eheheh =) Good luck...