Minta tolong kepada pengguna Blogger ~ Mysura's Diary

13 January 2010

Minta tolong kepada pengguna Blogger

Assalamualaikum semua...
hari ni saya nak sentuh sikit pasal pemilik2 blogger yang tidak menggunakan template klasik.
oleh sebab kamu tidak menggunakan template klasik, saya syorkan kamu buang 'word verification' kamu...
Ini adalah kerana ia susah untuk blogger lain memberi komen pada blog anda..
kalau masih tak percaya atau tidak faham, sila lihat gambar ini.



lihatlah pada ruang untuk meletakkan capcha word tu...
ianya tidak boleh terpampang kerana kamu tidak menggunakan template klasik.
jadi jangan membuang masa lagi. Hilangkan sahaja 'word verification' tersebut.
kerjasama anda amat saya hargai...


Saya nak minta maaf kalau postingan saya kali ni menimbulkan kemarahan atau ketidakpuas hati seseorang. Maafkan kesalahan saya.

21 comments:

aku setuju...nak komen tp benda tu spoil ar

ye ye...tol..
tak suke if de blog begini..
tp klu dah minat sangat..
nak wat canne kan..

mebi dorang de sebab..

wakakka...tau takper...
so saper2 yang letak capcha tu,sila buang..
demi kebaikan anda juga....

erm... elok gak tu, terpulang kat tuan punya blog

camana cara nak buang ye...hehehe buta it betul aku ni..

sennag je...pergi kat setting > comment >
cari ayat Show word verification for comments >
patu tukar kepada 'no'
ok dah siap...paham ke..???

yg tu hak individu..walaupun nmpak menyusahkan, tp kadang2 bagus gak dr spammer

@ PENDHOWO : terima kasih =)

@ KHAIRIL : betul jugak tu, tapi macam mana org nak komen? lebih baik tukar layout lain yang tak jadi mcm ni.. betul tak.. =)

haha. setuju gak yg 2. hehe. nway. yup. kiter kembar lah. haha

@ mysara : ehehhe, kembar tak pernak jumpa..wakaka XD

@ HAMI ASRAFF : saya nak minta maaf yer...huhuh... kalau senang awak cari template yang lain kalau nak ada word verification tu ok...kalau malas nak tukar, buang lah code capcha tu... =)

a'ah menyusahkn. haha. so hrp dibuang ok =P

stuju... mmg leceh gile... hoho...

@ PISHEK: ekeke...mmg leceh..

@ ISHA : betul3x...

betul tu lagi2 kalau tenet tengah sloooow, nak kene plak wat w.v tu! leceh gila