Jom Join contest ! ~ Mysura's Diary

11 January 2010

Jom Join contest !

Assalamualaikum semua...
hari ni dengan murah hatinya, saya nak anjurkan contest yang sangat simple ajer...
Tajuknya adalah 'BERAPA BERAT BLOG SAYA'

Sebelum menyertai pertandingan ini, anda mestilah pengguna Hotlink atau Maxis.

1. Anda mestilah follow saya di twitter. Kalau belum follow, klik ajer gambar kat bawah ni.


Photobucket


2. Pastu  buat post pasal tajuk tersebut. Antara perkara yang perlu ada ialah
    - anda mesti ada bukti berapa berat blog anda ( paling senang guna gambar atau print screen website)
contohnya:


Photobucket


    - kenapa boleh jadi macam tu ? ( terangkan kenapa blog anda berat atau ringan )
    - apa yang perlu anda lakukan ? ( apa perlu anda lakukan jika blog anda berat atau ringan )
    - apakah harapan atau perancangan anda untuk memajukan blog anda ?

3. selepas siap publish blog anda, letakkan link post anda di bahagian komen artikel ini.
4. Anda mestilah meletakkan banner ini di post anda. Jikalau tiada, penyertaan anda dianggap batal.


Photobucket





Hadiah : tempat pertama - Top up maxis RM20
             tempat kedua - Top up maxis RM 10
             tempat ketiga - Top up maxis RM10

Undian akan dibuat oleh saya sendiri iaitu Admin blog ini.Saya mengira hasil undian melalui artikel yang dihasilkan oleh anda yang paling kreatif dan menarik.

Jika anda ingin menimbang blog anda, gunakan peralatan dibawah ini.




Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)







(eg. iwebtool.com)






Powered by iWEBTOOL


Pertandingan ini diadakan pada tarikh artikel ini hingga 28/1/2010 dan diumumkan pemenangnya pada 2/2/2010. Pemenang akan menerima emel daripada saya. Segala pertanyaan, sila tulis di bahagian Chat-chat Junaidix di blog saya. [ Msjbox © Junaidix ]

6 comments:

klu saya letak link jer sebagai bukti boleh tak..??

saya dah siap.. tengok kat: http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/01/berapa-berat-blog-saya.html
thanks.. sbb anjurkan pertandingan.. byk duit.. hehehe..

TO MAIYAH : joinlah yer...

TO SARA : kalau boleh gunakan media gambar, caranya dengan menekan print screen pada keyboard komputer. ayat yang tertulis pada keyboard anda tu begini 'prt sc' disebelah pause. kemudian bukak paint dan paste kan dengan menekan butang 'crtl + v'.dan savelah.anda boleh mengeditnya di paint tersebut atau menggunakan photoscape atau photoshop.

saya dah siap.. lebih lengkap..
tengok sini..
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/01/berapa-berat-blog-saya.html