Jom Exchange banner... ~ Mysura's Diary

11 January 2010

Jom Exchange banner...

Assalamualiakum....
hari ini saya nak promote blog korang ok..
Caranya anda hanya perlu exchange banner korang dengan banner saya...
Mudah kan, so jom sama2 promote blog...
Kalau dah letak banner saya kat blog korang. sila komen di bawah yang menyatakan korang dah letak..
Nanti giliran saya pulak untuk letak banner korang di blog saya....

sekian terima kasih...
Ni banner saya...


Photobucket


code nyer... :


27 comments:

waa. saya xde banner. so cmne nk exchnage?

waa...buatlah banner... =)
kalau nak suruh saya buatkan pun takper...
email kat saya tentang ciri2 banner awak tu...ok

maisurahmazhar[at]yahoo[dot]com

mcm ne nak wat banner ek?nak blaja wat sniri :D

saya leh buatkan, tapi kalau nak buat sendiri pun leh.
download photoscape[tolong cari kat google] search ayat ni : download for free photoscape, pastu download..

kalau nak buat banner ikut imaginasi anda lah nak besar mcm mana pun ok...

kalau nak tengok contoh2 banner,klik exchange banner,kat situ banyak banner2 blogger yang saya letak...

thanks...

saya nak exchange banner
macamana nak buat exchange banner yg ada window mcm u punya tu?

err...
maafkan saya,saya tak paham soalan saudari..leh jelaskan dengan lebih terperinci... =)

sy xde banner la. HUHU. mls nk buat ;)

@ DAK EINA : saya leh watkan..ehehhe...
emel saya, maisurahmazhar[at]yahoo[dot]com

terangkan ciri2 banner yang awak nak..ok..

sy takde banner..
kte exchange link yer..
=)

ok...nanti buatlah banner yer...

banner xde la.. kalo nak echange link je bleh la.. hehe

ehehhe...nanti kalau ada masa, buatlah banner

http://www.linkbucks.com/referral/209972

macam mana kalau kita dah buat banner..
tapi codenya nak ambik kat mna?..
dan macam mana nak paparkan code macam awk tue?..

baca ni : http://maisurah-mazhar.blogspot.com/2010/03/buat-code-untuk-banner.html

Jom Kita X-Change Banner...

Ni link sy. Sy dah ambik banner akak...

X-Change Banner

hai yunk...as dah exchange banner dgn yunk..hits me back okiez...

dh letak kt blog i...
http://myshiuki.blogspot.com
sila follow myblog n comment myblog ok..
thanxx byk bantu i wat banner i yg dlu eaa ad tp dh ilag...
so u byk bg idea dan dpt kembali kn my banner...

hye..jom exchange banner^^
i peniaga online shop...please visit our blog^^ http://chentascarfworld.blogspot.com

Saya dah masukkkan banner awak dalam blog saya.... Masukkan saya punya banner ek..

@permatahatimama: ok :D
terima kasih sbb sudi letak banner sy kat blog awak :D

ok, saye sdh ltk banner akak. ltk banner sye plk tau :D

buat banner nye boleh...kod mane dtang pulak???tang kod aku tak paham!