Contest giveaway muffin... ~ Mysura's Diary

15 January 2010

Contest giveaway muffin...

Assalamualaikum semua...
hari ni saya nak join contest yang telah dibuat oleh pemilik blog Kedai mini muffin



muffin



Gambar official contest ni,klik kalau nak join ok... :)

Kategori yang saya pilih ialah kategori yang ketiga iaitu:
Kategori umum. Semua boleh join. Nak buat harijadi sendiri ke, nak bagi mak ayah ke, nak makan sendiri ke, ikut suke la.

Tempat pertama : 300 minimuffin

Tempat kedua : 200 minimuffin

Tempat ketiga : 100 minimuffin

Saguhati : 10 orang akan menerima 30% diskaun.

Yang lain pon bleh dapat 10% extra free.

Cara untuk join contest :

1. Jadi follower myminimuffin

2. link blog saya di blog korang.

3. Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni. Letakkan pic atas tu skali ye. Pastu letak link http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html kat post tu ye.


4. Korang copy gambar contest kat atas kiri tu, buat mcm di blog saya juga, link gambar tu ke http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html. Boleh 'Add a Gadjet', pilih picture dan masukkan link tadi.


5. Tinggalkan komen korang kat post ni, link korang buat pasal contest ni ye. Tinggalkan email korang sekali, kategori pilihan.

6) Pada tarikh akhir contest nanti (20 Februari 2010), Kedai mini muffin akan emailkan satu gambar minimuffin untuk anda teka berapa jumlahnya. Anda perlu meneka dalam masa sehari sahaja. Nanti submit tekaan anda pada 21.02.2010. Pemenang akan dipilih berdasarkan tekaan paling tepat @ paling hampir tepat. Jika ada lebih dari 1 pemenang, mereka akan diberi lagi gambar untuk diteka.





Saya harap saya menang contest ni..ehehhe, saya nak muffin sebab saya suka, lagipun dah lama tak makan...yum yum ~

sebelum akhiri post saya ni, ni ada sedikit gambar muffin buat tatapan blogger semua. :)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 comments:

sedap...joinlah..eheheh
saya pun tak sabar nak makan muffin ni.. =)

wahahaha.. sedap tue.. nak join juga.. klu mng buat kenduri muffin yek.

ehehe...
kalau saya menang, saya bagi awak skit ok... =)

syok tgk gamba muffin mcm2 tu..gud luck..

@ DBALKIS : ehehhehe..thanks... :D