Berita panas! sila baca ni.. ~ Mysura's Diary

20 January 2010

Berita panas! sila baca ni..

Akhir2 ni hubungan antara Malaysia dan Indonesia masih lagi renggang. Tak tau lah kenapa nak salahkan Indonesia, Malaysia pun salah. Nak salahkan Malaysia, Indonesia pun salah. Apa lagi yang harus lakukan supaya hubungan mereka ni pulih kembali.

Tadi sewaktu saya buka facebook, terbuka lah satu website i love malaysia. tiba2 sahaja ada orang Indonesia mengupload gambar yang merangsangkan minda rakyat malaysia. Jom kita ikuti berita panas ini.


klik gambar untuk lebih jelas ok...









hurmm..saya berharap malaysia dan Indonesia berbaik semula..untuk kesejahteraan bersama...



teringat pulak pasal israel ngan negara islam...bilalah nak habis... :(

4 comments:

ish3.. nauzubillah.. apa nak jadi.. ya Allah, amankanlah negara2 jiran ini.. Amin..

yang islam malaysia and indo,harap2 kita bersatu atas nama Islam.jangan sebab hal keduniaan sebegini membuatkan kita berpecah belah.ini akan memudahkan usaha musuh kita zionis untuk malancarkan serangannya.

@ Naim: betul tu..tu pasal kita sesama islam gaduh and firaun senang je nak musnahkan.. :)