Msj Box (bagi SHOUTMIX) ~ Mysura's Diary

18 October 2009

Msj Box (bagi SHOUTMIX)

Sebenarnya ramai yang tak perasan atau gunakan msj box mereka dengan betul...
tak cayer..???
cuba anda lihat msj box anda..?? (untuk mereka yang menggunakan aplikasi msj box dari SHOUTMIX sahaja)

anda masih tak perasan lagi kew..??
oklah, saya akan beri tahu apa yang jadi isu kat sini..

sebenarnya msj box yang anda gunakan tu boleh sign in untuk admin..
tak paham...???
cuba anda semua pergi kat msj box anda tu dan tekan logo seakan-akan ladam kuda ( yang ini lah Ω ) disebelah logo ni ©...
selepas anda tekan tu, dia pasti minta pasword kan...??

Haa...apa lagi masukkan lah pasword anda dalam tu...
Apa tujuannya..???
Senang jer, ini boleh memastikan msj box anda dikawal oleh anda. Maksudnya tak ada orang pun leh jadi diri anda. kalau masih tak paham juga, saya ak leh tolong apa. Hmmm, apa2 pun, semoga berjaya.

p/s: Dan jangan lupa selepas dah sign in tu pastikan anda tulis nama anda, laman web, dan kata2 supaya senang orang nak tahu..daa...

2 comments:

salam... kak e pun tak tau... kak e ni tak pandai IT - tau on-off computer je :P

eheheh..kak e ni...
kak e nanti try lah belajar skit2 tentang ilmu IT...